Case study: Decorer – cost de conversie de 10 ori mai mic

decorer-case-study
  • July 6, 2020

Decorer este o companie cu specialiști în decor și oferă produse cu acest scop pentru a schimba ambientul caselor românilor, dar și consultanță de specialitate în alegerea decorațiunilor potrivite. 

Pe website-ul lor predomină decorațiunile din fier forjat care oferă o notă de eleganță și este bun prieten cu lemnul, ceramică, sticlă și țesăturile de tot felul, astfel creând decorațiuni diferite, neconvenționale, moderne și clasice.

Povestea Decorer a început în urmă cu 12 ani și continuă să dăinuie în prezent, după cum se povestește despre ei:

Schimbăm ambientul și dăm lumina nouă în sufletele oamenilor, de peste 12 ani iar experiență ne confirmă că facem cu succes tot ce facem.”

Colaborarea noastră a început în luna Decembrie, 2019 și continuă în prezent. 

În ultimele 3 luni, în procent de 91.11% dintre tranzacții au fost realizate în mai puțin de o zi de la interacțiunea cu magazinul eCommerce și în procent de 67.03% au fost conversii provenite din canalele de pay per click.

Iar dacă l-am întreba pe Dacian Ursu de la Decorer ce părere are despre colaborarea noastră, ne-ar răspunde:

Felul în care se ocupă Teo (Account Manager) și echipa de Marketing de activitatea noastră ne uimește. De când lucrăm cu ZEA costul de conversie a scăzut și de 10 ori și am avut vânzări fantastice!

De asemenea, unul dintre motivele pentru care Dacian este mulțumit este reprezentat de faptul că de la începutul colaborării din Decembrie, 2019 am reușit triplăm ROAS-ul și chiar să-l menținem într-o zonă de dublare în perioadele mai puțin favorabile, adică cele influențate de alți factori externi.

Cheia acestei colaborări este stabilită de transparență și o comunicare deschisă care ajută echipele ZEA și Decorer să stabilească obiective și să lucreze eficient împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please mark all required fields.