fbpx
 

Echipa Ta de
Marketing Digital

Ne dorim să fim partenerii tăi pentru creșterea business-ului în online. Avem peste 12 ani experiență, un know-how vast, investim constant în dezvoltarea echipei de specialiști și livrăm rezultate.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Suntem alături de tine la fiecare pas spre succes. De la strategie, research și planificare la implementarea campaniilor de marketing și optimizarea rezultatelor, îți livrăm servicii complete pentru a atinge obiectivele propuse.

Echipa noastră are experiență practică și certificări în Google Ads, Facebook Ads, Content Marketing, Design Grafic, Web Development, Analytics & Optimizarea Conversiei.

Suntem cei mai fericiți când putem să oferim din expertiza noastră și ajutăm business-urile să crească în mediul online.

"Un Adevărat Partener"

Echipa Zea înțelege extrem de bine nevoile noastre și acționează ca un adevărat partener în relația cu noi, împărtășindu-ne constant din know-how-ul acesteia în eCommerce.
COSMIN DĂRĂBAN
CEO Carters
Focus pe Rezultate
Suntem orientați înspre creșterea business-ului și obținerea rezultatelor importante pentru tine
Servicii Digitale 360°
Oferim servicii complete pentru o prezență puternică în online, de la strategie la implementare campanii sau realizare website
https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/ilustratie-zea.png
Expertiză
Avem experiență în marketing digital & eCommerce de peste 12 ani și o echipă de profesioniști certificați
Transparență & Comunicare
Alocăm un Project Manager pentru proiect, care va comunica constant cu tine, îți va trimite rapoarte și actualizări cu privire la performanța campaniilor

Echipa Zéa

Echipa Zéa reunește specialiști în Marketing Digital, PPC, eCommerce, Social Media, Content Marketing, Optimizare Conversie, fiecare fiind certificat pe aria sa de expertiză. Investim constant în dezvoltarea echipei și livrăm rezultate.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/babasan-sandu-ceo-blugento.jpg

Sandu Băbășan

CEO Zéa & Fondator Blugento

Sandu Băbășan, antreprenor cu peste 15 ani experiență de business în domeniul IT, este în prezent CEO al agenției Zéa și al companiei Blugento SA. A fost partener și în agenția de web development MindMagnet Software, din care a făcut full-exit în anul 2018.

Remus Lucuț

Sales Manager

Remus Lucuț are peste 12 ani experiență în IT, eCommerce și vânzări. A participat cu succes la dezvoltarea multor proiecte din zona de digital, iar în prezent este Sales Manager în cadrul agenției Zéa și Business Development Manager pentru platformele de comerț electronic Blugento & Zento.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/remus-lucut.jpg
https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/andrei-temneanu.jpg

Andrei

Strategie & PPC

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/oana-netea.jpg

Oana

PPC Specialist

Pasiunea pentru digital, creativitatea și intuiția, afinitatea pentru estetică și capacitatea de analiză sunt câteva dintre skill-urile pe care mă bazez atunci când creez și implementez campanii de Facebook Ads.

În timpul în care sunt departe de ZEA, probabil sunt tot online căutând inspirație pentru noi concepte creative. Când sunt offline – prefer să pictez, să devorez șiruri de cuvinte bine alese sau să explorez locuri noi.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/teodora-neagu.jpg

Teodora

Project Manager

Am fost mereu pasionată de scris, comunicare, muzică, fotografie, oameni. În anul 2012 am intrat în domeniul eCommerce și am descoperit ce înseamnă să îmbini pasiunea cu munca. Social Media, Marketing, copywriting, SEO, e-mail marketing, design și altele. Acum sunt Project Manager și mă ocup de relația cu clienții din cadrul agenției, de buna desfășurare a campaniilor și îmi aduc aportul în echipă cu proactivitate și cu o atitudine pozitivă, pentru a scala vânzările partenerilor noștri.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2022/03/Dragoș-Chifor-zea.png

Dragoș

Specialist Google Ads

Pasionat de Google Ads.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/loredana-tartan.jpg

Loredana

Designer Grafic

Îmi place foarte mult ceea ce fac și mă consider norocoasă că am avut oportunitatea să creez materiale grafice diversificate, atât pentru spațiul online, cât și offline. Am avut ocazia să lucrez pentru diverse proiecte și să descopăr multe domenii de activitate, care m-au ajutat de-a lungul carierei de peste 11 ani să înțeleg cum să combin nevoile clienților cu tendințele în design.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/catalina-cotoc-1.jpg

Cătălina

Marketing Specialist

Sunt un Marketing Enthusiast, pasionată de tot ceea ce înseamnă social media, blogging, arte vizuale și crearea de conținut. În timpul liber, cochetez cu latura de influencer marketing, transformând pasiunea pentru online, în activitatea mea principală de zi cu zi.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/mihai-maris.jpg

Mihai

Content Writer

Sunt un Content Marketer pasionat de Social Media, SEO, ficțiune scurtă și povești. Atunci când nu scriu pentru ZEA, scriu povești scurte fantasy și horror. Poți să citești materiale scrise de mine pe blogurile ZEA sau Blugento, dar și pe blogurile multor clienți și în reviste online și print de Fantasy și Science Fiction.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/sonia.jpg

Sonia

Social Media Specialist

Cu experiență în social media, project management, copywriting și design, m-am alăturat echipei Zea din dorința de a pune în practică toate cunoștințele dobândite și de mă implica în diversele proiecte ale agenției. Curioasă din fire, îmi plac provocările și să găsesc soluții pentru orice problemă. Născută și crescută în Cluj-Napoca, sunt pasionată de Formula 1, design, jazz și fotografie.

©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate