fbpx
 

PPCFacebook & Instagram Ads

Campaniile de reclame de tip PPC (pay-per-click) îți generează trafic și conversii încă din prima zi de activitate. Sunt un canal eficient de promovare atunci când vrei rezultate rapide și să scalezi vânzările. Cu reclamele pe Facebook & Instagram poți avea rezultate măsurabile, bugete predictibile și vei comunica doar cu audiența potrivită pentru business-ul tău.

Facebook Ads
Afișezi reclame pentru produsele sau serviciile tale utilizatorilor prezenți pe Facebook, targetând audiențe cu interese relevante pentru activitatea ta.
Instagram Ads
Atragi clienți către site-ul tău afișând reclame utilizatorilor de pe Instagram, în feed sau stories. Un canal eficient mai ales pentru fashion, home&deco, produse copii.
Postări Promovate
Promovezi postările paginii tale pentru a ajunge la un număr mai mare de fani sau la alți utilizatori cu profil similar. Astfel crești comunitatea din jurul brandului tău.
Remarketing
Campaniile de remarketing sau remarketing dinamic sunt foarte eficiente în a re-aduce utilizatorii interesați înapoi în site-ul tău și a-i determina să finalizeze comanda.
Campanii Facebook Ads

DE CE GOOGLE ADS?Atrage Clienți
& Crește-ți Afacerea

Atragi clienți noi către business-ul tău
Fidelizezi clienții existenți & comunici cu audiențe similare
Crești notorietatea brandului tău

Strategie PPC pentru Fiecare Pas din Procesul de Achiziție

Awareness & Considerare

Poți folosi campanii pe Facebook & Instagram pentru a crea brand awareness și a stârni interesul potențialilor cumpărători.

Vânzare

Campaniile de Facebook & Instagram Ads sau remarketing dinamic sunt ideale pentru a aduce vânzări și leaduri pentru afacerea ta.

Fidelizare

Poți fideliza și comunica cu baza de clienți pe care-i ai deja afișând reclame în rețeaua Facebook, folosind liste de remarketing sau baze de date ale clienților existenți.

https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-facebook-ads.jpg

CE FACEM PENTRU TINEFacebook & Instagram Ads

Implementarea campaniilor de Facebook & Instagram Ads începe cu setarea unor KPIs măsurabili. Apoi facem un setup tehnic riguros al tuturor tool-urilor de tracking care să ne permită optimizarea campaniilor.
Realizăm setup-ul tehnic al tool-urilor necesare: Facebook Pixel & Catalog, Business Manager, Ads Account, Google Analytics
Realizăm design-ul bannerelor, creăm textele anunțurilor, targetăm audiențele potrivite, implementăm și administrăm campaniile
Măsurăm și analizăm rezultatele, optimizăm costurile și trimitem lunar raport pe KPI-urile relevante și bugetele investite

BENEFICIIDe ce să Alegi Zéa

Ne dorim să fim partenerii tăi pentru creșterea business-ului în online. Avem un know-how vast, investim constant în dezvoltarea echipei de specialiști și livrăm rezultate.

Focus pe Rezultate
Suntem orientați înspre creșterea business-ului și obținerea rezultatelor importante pentru tine
Certificări Facebook
Suntem agenție Google Partner și în echipă avem specialiști PPC certificați Google Search & Display și Facebook Blueprint
https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/ilustratie-zea.png
Expertiză
Avem experiență în marketing digital & eCommerce de peste 12 ani și o echipă de profesioniști certificați
Transparență & Comunicare
Alocăm un Project Manager pentru proiect, care va comunica constant cu tine, îți va trimite rapoarte și actualizări cu privire la performanța campaniilor

"Am triplat cifra de afaceri"

Am mizat pe un parteneriat cu ZEA, de la care am avut așteptări foarte mari, și am tras lozul câștigător. Am obținut mai mult decât un furnizor de servicii - o echipă de profesioniști cu care am construit și aplicat strategii corecte de promovare, care au contribuit la triplarea cifrei de afaceri în 2020.
IRINA EREMCIUC
Owner Irika.ro

“Costul de conversie a scăzut de 10 ori”

Felul în care se ocupă Teo și echipa marketing de activitatea noastră ne uimește. De când lucrăm cu Zéa costul de conversie a scăzut și de 10 de ori și am avut vânzări fantastice.
DACIAN URSU
Owner Decorer.ro

CONTACTEAZĂ-NECompletează Formularul

Completează datele în formularul de mai jos și află cum te putem ajuta să-ți crești afacerea

    CLUJ-NAPOCA
    Henri Barbusse 44-46, CBC2
    POZNAŃ, POLAND
    ul. Franklina Roosevelta 22

    ©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate