fbpx
 

MARKETINGMarketing Afiliat

Crește-ți vânzările și creează un brand puternic prin marketing afiliat. Gestionăm programele de afiliere prin platforme precum 2Performant sau ProfitShare și realizăm campanii cu influenceri & bloggeri.

Platforme Afiliere
Dacă încă nu ești prezent în platformele de marketing afiliat, ne ocupă de setup-ul contului, integrarea script-urilor de afiliere și generarea feed-urilor de produse.
Campanii
Creăm conținut pentru campaniile tale de marketing afiliat: bannere, mesaje, le implementăm în platforma pe care o utilizezi & urmărim performanța.
Afiliați
Gestionăm relația cu afiliații, le comunicăm campaniile pe care le ai active. De asemenea, desfășurăm acțiuni pentru atragerea de noi afiliați în programul tău.
Influenceri
Realizăm campanii cu influenceri sau bloggeri din domeniul tău de activitate, pentru ca mesajele tale să ajungă la un public relevant. Urmărim rezultatele obținute.
Servicii Marketing Afiliat

DE CE MARKETING AFILIAT?Atragi Clienți
& Crești Brandul

Atragi noi clienți către business-ul tău
Plătești doar pe rezultatele obținute, prin platformele de afiliere
Crești comunitatea și încrederea în brandul tău

BENEFICIIDe ce să Alegi Zéa

Ne dorim să fim partenerii tăi pentru creșterea business-ului în online. Avem un know-how vast, investim constant în dezvoltarea echipei de specialiști și livrăm rezultate.

Focus pe Rezultate
Suntem orientați înspre creșterea business-ului și obținerea rezultatelor importante pentru tine
Servicii Digitale 360°
Oferim servicii complete pentru o prezență puternică în online, de la strategie la implementare campanii sau realizare website
https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/ilustratie-zea.png
Expertiză
Avem experiență în marketing digital & eCommerce de peste 12 ani și o echipă de profesioniști certificați
Transparență & Comunicare
Alocăm un Project Manager pentru proiect, care va comunica constant cu tine, îți va trimite rapoarte și actualizări cu privire la performanța campaniilor

"Am triplat cifra de afaceri"

Am mizat pe un parteneriat cu ZEA, de la care am avut așteptări foarte mari, și am tras lozul câștigător. Am obținut mai mult decât un furnizor de servicii - o echipă de profesioniști cu care am construit și aplicat strategii corecte de promovare, care au contribuit la triplarea cifrei de afaceri în 2020.
IRINA EREMCIUC
Owner Irika.ro

“Costul de conversie a scăzut de 10 ori”

Felul în care se ocupă Teo și echipa marketing de activitatea noastră ne uimește. De când lucrăm cu Zéa costul de conversie a scăzut și de 10 de ori și am avut vânzări fantastice.
DACIAN URSU
Owner Decorer.ro

CONTACTEAZĂ-NECompletează Formularul

Completează datele în formularul de mai jos și află cum te putem ajuta să-ți crești afacerea

    CLUJ-NAPOCA
    Henri Barbusse 44-46, CBC2
    POZNAŃ, POLAND
    ul. Franklina Roosevelta 22

    ©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate