fbpx
 

Digital MarketingeCommerceGhidul ZEA pentru Black Friday e aici!

29 octombrie 2021by Mihai Maris0

Înainte de a citi ghidul nostru pentru Black Friday și de a implementa sfaturile specialiștilor ZEA și Blugento, trebuie să știi despre noi că suntem o echipă de marketing digital alături de clienții noștri la fiecare pas spre succes cu:

✅ Research

✅ Strategie

✅ Implementare

✅ Analiză

✅ Optimizare

Acest ghid este recomandat de către Blugento, o platformă e-commerce SaaS, cu costuri de realizare și întreținere a magazinului online predictibile și accesibile, care oferă:

✅ Design personalizat pentru o conversie ridicată

✅ Suport complet pe toată durata procesului de construcție, cât și după lansare

✅ Tehnologie optimizată pentru creștere

✅ Integrare cu toate soluțiile de curierat și plată populare din România

Astfel, indiferent că ești un antreprenor cu experiență sau un antreprenor la început de drum, acest ghid îți va oferi informații noi, care să te ajute să profiți cât se poate de mult de Black Friday 2021.

Ce vei găsi în Ghidul ZEA pentru Black Friday?

Am pregătit 8 capitole pline de sfaturi utile de la profesioniști în domeniu care să te ajute să îți pregătești magazinul online, astfel încât, de acest Black Friday, să ai rezultatele dorite.

? Vezi care sunt sfaturile practice ale specialiștilor ZEA și Blugento și află cum să îți pregătești magazinul online pentru cea mai aglomerată perioadă de vânzări a anului.

✈️ Descoperă idei noi despre cum să îți promovezi magazinul online de Black Friday – totul de la teasing, design specific pentru Black Friday, promoții, e-mail marketing, Social Media și PPC.

? Totul trebuie să funcționeze bine de Black Friday și aici vorbim și despre echipa ta. Află cum te asiguri că totul merge bine din punct de vedere logistic.

? Descoperă cele mai bune tool-uri prin care poți să îți transformi magazinul online într-unul care să aducă din ce în ce mai multe vânzări și în același timp să îți ușureze munca.

Și acestea sunt doar 4/8 capitole pe care le vei găsi în Ghidul ZEA pentru Black Friday!

Descarcă ebook-ul ”Ghidul ZEA pentru Black Friday” gratuit și după ce îl parcurgi, concepe strategie câștigătoare pentru cea mai aglomerată și profitabilă perioadă a anului!

ghid black friday 2021-zea

by Mihai Maris

Mihai este un Content Marketer pasionat de Social Media, SEO, ficțiune scurtă și povești. Atunci când nu scrie pentru ZEA, scrie povești scurte fantasy și horror. Poți să citești materiale scrise de el pe blogurile ZEA sau Blugento, dar și pe blogurile multor clienți și în reviste online și print de Fantasy și Science Fiction.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate