fbpx
 

WEB DEVELOPMENTDezvoltare Web

Dezvoltăm magazine online performante și website-uri de prezentare memorabile de peste 12 ani. Suntem fondatorii platformelor de eCommerce Blugento & Zento, avem un know-how vast, experiență pe toate verticalele și am livrat cu succes peste 500 de site-uri.

Magazin Online
Dezvoltăm magazine online performante, optimizate pentru a vinde, pe platforma Blugento. Beneficiezi de design personalizat, hosting, suport și mentenanță.
Website Prezentare
Creăm website-uri de prezentare gândite pentru conversii, care să atragă lead-uri sau clienți. Design-ul personalizat va pune în valoare calitățile brandului tău.
Platformă B2B
Printr-un magazin online B2B poți vinde mai eficient clienților din portofoliu și câștiga noi clienți. Dezvoltăm shop-uri cu funcționalități specifice activității B2B.
Tracking & Scripts
Un website nu poate fi performant fără integrarea corectă a codurilor de tracking sau a script-urilor necesare activității de marketing. Echipa noastră te scapă și de această grijă.

BENEFICIIDe ce să Alegi Zéa

Ne dorim să fim partenerii tăi pentru creșterea business-ului în online. Avem un know-how vast, investim constant în dezvoltarea echipei de specialiști și livrăm rezultate.

Focus pe Rezultate
Suntem orientați înspre creșterea business-ului și obținerea rezultatelor importante pentru tine
Servicii Digitale 360°
Oferim servicii complete pentru o prezență puternică în online, de la realizare website la campanii și strategie de marketing online
https://zea.ro/wp-content/uploads/2021/04/ilustratie-zea.png
Expertiză
Avem experiență în web development & eCommerce de peste 12 ani și o echipă de programatori certificați
Transparență & Comunicare
Alocăm un Project Manager pentru proiect, care va comunica constant cu tine, de la planificare, la implementarea proiectului

CLIENȚIStudii de Caz

CLIENȚIStudii de Caz

CONTACTEAZĂ-NECompletează Formularul

Completează datele în formularul de mai jos și află cum te putem ajuta să-ți crești afacerea

    CLUJ-NAPOCA
    Henri Barbusse 44-46, CBC2
    POZNAŃ, POLAND
    ul. Franklina Roosevelta 22

    ©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate