fbpx
 
buddies-website-2

 

Obiective
  • realizare magazin online
  • construire prezență în social media
  • generare vânzări

 

Realizare magazin online

Magazinul online Buddies.ro a fost realizat pe platforma Blugento și lansat în luna decembrie 2020. Buddies a beneficiat de un design personalizat, care să scoată în evidență personalitatea brandului și să ofere un user experience îmbunătățit & o experiență de navigare ușoară.

Generare vânzări & construire comunitate

Pentru serviciile de marketing, am început colaborarea cu Buddies la începutul anului 2021. Fiind un magazin online nou lansat, scopurile principale ale activităților de marketing au fost generarea imediată de vânzări și construirea unei prezențe în Social Media care să susțină atât generarea de vânzări pe termen scurt, dar și construirea unei relații pe termen lung cu clienții.

 

Campanii PPC

  • Google Ads – am lansat o serie de campanii în rețeaua Google (Shopping & Search) pentru a atrage trafic și clienți către magazinul online, nou lansat. Reclamele de tip PPC pe Google s-au dovedit a fi un canal foarte bun de vânzare, cu un ROAS (return-on-ad-spend) care ne-a permis să creștem bugetele de marketing încă din primele luni de activitate.
  • Facebook Ads – campaniile de Facebook Ads au fost create cu scopul de a aduce noi clienți, dar și de a crea brand awareness și a construi comunitatea din jurul brandului Buddies.
  • Remarketing dinamic – vizitatorii care au vizitat pagini de produs ale magazinului, dar nu au convertit sunt încurajați prin campanii de remarketing dinamic să finalizeze comanda.

 

Social Media Management & Design grafic

Fiind un magazin nou lansat pe nișa Pet Stores, Buddies avea nevoie de o prezență în Social Media care să atragă o comunitate în jurul brandului și să ajute la crearea unei relații cu clienții și potențialii clienți. Fiind o nișă tot mai competitivă, o identitate vizuală de brand clară, care să-l diferențieze de magazinele competitoare, a fost una dintre priorități. Astfel designerii Zéa, au creat materiale grafice cu impact, care să comunice personalitatea brandului, să capteze atenția și să ajute la crearea unei comunicări unitare pe canalele de social media.

Aceste materiale sunt utilizate în administrarea paginilor de Facebook și Instagram unde comunicăm cu publicul țintă al Buddies. Copywriterii Zéa, scriu textele postărilor sau al reclamelor, astfel încât să păstreze tonul prietenos al brandului și să obțină engagement din partea audienței.

 

Rezultate
  • Magazinul online Buddies a fost lansat cu succes la finalul lunii decembrie 2020, cu un design care să-l diferențieze clar de concurență și-l ajute să rămână în mintea clienților.
  • În primele 3 luni de activitate, campaniile PPC au atras noi clienți în magazinul Buddies, la un CPA și ROAS care au permis creșterea bugetelor.
  • Comunitatea Buddies de pe Facebook a ajuns la peste 1400 de fani, care interacționează în mare măsură cu conținutul publicat.

 

Activități realizate

 

 

 

Client:
Buddies.ro
Obiective:
Realizare magazin online, Creștere Vânzări
Servicii :
Web Development, PPC, Social Media

©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate