fbpx
 

eCommerceInnoship – instrumentul tău pentru livrări performante

9 septembrie 2021by razvan0

În agenția ZEA, căutăm tot timpul să atingem performanța atât pentru clienții noștri, cât și prin colaborările noastre cu alte firme din România. Un mediu de business competent se construiește prin colaborări durabile! Astfel, am dori să prezentăm un nou instrument pentru livrări performante, numit Innoship.

Innoship este un instrument nou pentru piața din România, care reușește să echilibreze balanța livrărilor pentru orice afacere ce trebuie să coopereze cu firmele de curierat din România. 

Pentru început, acest instrument este gratuit. Poți foarte simplu să-l testezi, fără a te preocupa dacă este potrivit pentru afacerea ta sau nu. În cazul în care nu sunteți un ”match”, nicio problemă, fiecare își vede de drum! 

În articolul de astăzi, vom prezenta beneficiile pe care Innoship le oferă clienților săi, pentru a observa cât de necesar este un astfel de tool în mediul de business din România.

 

Tu decizi costul și calitatea livrărilor

Algoritmul Innoship este unul extrem de avansat. Acesta îți va analiza costurile și timpii de livrare iar apoi îți va genera raportul pe baza căruia poți lua o decizie informată.

În funcție de locul unde dorești să livrezi, pot exista anumite taxe de kilometri suplimentari sau alte taxe, pentru diferiți curieri. Din această cauză ai nevoie de un tool precum Innoship – îți vor oferi oportunitatea de a vedea clar care este cel mai ieftin curier pentru livrarea respectivă.

Dacă, totuși, nu te interesează prețul ci doar calitatea livrării, Innoship are și acest tip de date pentru tine. După ce ți-ai conectat curierii pe platformă, algoritmul va analiza care dintre curieri îți va oferi cea mai calitativă livrare.

 

Generezi toate documentele de transport dintr-un singur loc

Imaginează-ți cum ar fi să ai 20 de ore în plus pe lună pentru a lucra la propria afacere. Ai avea, în sfârșit, timp de inovațiile despre care tot vorbești de ceva timp. Sau poate că ai putea să te relaxezi puțin.

Ei bine, generarea tuturor documentelor de transport automat, dintr-o singură platformă, este un alt atuu important al Innoship. Nu trebuie să mai schimbi platformele pentru a crea AWB-uri manual – faci toate AWB-urile automat! 

 

Urmărești statusul expedierilor

Ai primit întrebări de la clienți cu statusul expedițiilor lor și nu ai știut ce să le răspunzi? Din fericire, colaborarea cu Innoship îți va permite să și urmărești statusul comenzilor tale, pentru a-ți putea anunța clienții din timp despre orice schimbare apare. 

De asemenea, o să ai un overview clar al rambursurilor care trebuie să îți fie virate în cont. Astfel, nu o să fii niciodată prins pe nepregătite de o factură, deoarece o să știi când trebuie să îți fie virați banii!

 

Monitorizezi retururile

Retururile fac parte din orice afacere – acestea sunt inevitabile și nu trebuie să te deznădăjduiască. Totuși, ar fi ideal pentru tine să poți monitoriza toate retururile tale, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în afacerea ta!

 

Vizualizezi rapoartele și analizele

Trebuie să ai și o viziune de ansamblu asupra afacerii tale, pentru a te asigura că totul merge cum trebuie. Rapoartele și analizele de la Innoship îți vor arăta, în timp real, blocajele, comparațiile între curieri și poți observa tendințele pe termen lung despre livrările tale. 

 

Ai toate opțiunile de livrare disponibile

Livrare pentru ziua următoare, la locker sau sâmbăta? Ai toate aceste opțiuni disponibile direct din platforma Innoship, dacă curierul le oferă.  Le oferi clienților tăi diversitatea de care au nevoie, cu ajutorul Innoship.

 

Tu ai încerca acest instrument? Vizitează site-ul astăzi și fă-ți un cont gratuit!

razvan

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

©2022 Zéa.ro – Companie Blugento SA. Toate Drepturile Rezervate | Politică Confidențialitate